sunnuntai 11. helmikuuta 2018

Kai Mykkänen kokoomuksen suvakkihuora kansallisen kokoomuksen syöpäkasvain kansaamme kuppaava maanpetturi @KaiMykkanen

Kai Mykkänen kokoomuksen suvakkihuora kansallisen kokoomuksen syöpäkasvain kansaamme kuppaava loisia keskuuteemme maanitteleva maanpetturi. 

@KaiMykkanen / Mykkänen Kai edustaa stereotypiaa suvakkihorosta joka kaipaa tautista neekerisankkeriheppia joka aukkoonsa desanttina ja kansanpettureina, yhteinen toiveemme on kuolonsa yhtä kituliaasti kuin tunnettu juutalaisroisto ja kansanmurhaaja # Josif Stalin olkoon kohtalonsa, ilman avustavia lääkäreitä

Sisäministerinä Kai Mykkäsen, pääministeri Juha Sipilän tavoite on tehdä Suomen suomalaisille sama kuin tällä Josif Vissarionovitš Džugašvili taholla oli aikoinaan.

Lähde: Dzhugash = juutalainen (vrt. jew, jewish, Jewison)
vili = poika > juutalaisen poika



Kai Mykkäsen nykykokoomuksen ja juha sipilän talikkomujen kaltaisia teloitettiin ilman kenttäoikeuden päätöstä ennen. Tämä maa on suomalaisten ei matuinvaasion kaatopaikaksi tarkoitettu tunkio miltään osin. 

Suomesta ei pidä tehdä kansakuntana neekerikabereen tapaista solistiyhtye Mama Africaa, somalimerirosvojen turvasatamaa tai Irakin huijarielintasopakolaisten rahoituskonttoria.


Seppo Lehto laukkuryssän poika, eikä mikään miehitetyn Karjalan peruja tänne siirtynyt desantti Kai Mykkänen kaltaisine kepuli- ja kokkariluteineen hallituksessa ja eduskunnassa. Suolistosyöpä koitukoon kohtalokseen, ilman avannepussihoitoa.




Erilaiset suvakkihorot eduskuntaa hallitusta myöden kaipaavat vain oheisen tapaista täysihoitoa mustalla dildolla:



-------------------

Kansakunnallinen superhistorioitsija yhteiskuntakriitikko superhumoristi ja kuten usassa sanotaan #roaster Seppo Lehto yhteiseksi kansakunnalliseksi hyväksemme
http://superhumoristi.blogspot.fi
----------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti