sunnuntai 1. huhtikuuta 2018

Eräs helsinkiläinen sirppi- ja vasaraperinteen kansakunnallisten valheiden ylläpitäjä eli stalinistinen kullinaama: Sinua on estetty seuraamasta käyttäjää @MiskaRantanen ja näkemästä käyttäjän @MiskaRantanen twiittejä

Keskuudessamme on totuuden ja valheen välillä kuilu, sitä kuilua ylläpitävät lehtineekerit, kepulit kokkarit, kommarit, demari- ja suvakkihorot syökööt pääsiäispashaansa / paskaansa / pääsiäisen lisäksi muulloinkin.

Pääsiäisen kunniaksi esittelemme lestadiolaisen juha sipilän ja pääsiäisihmeensä partalapsen, joka ei ole uudelleen syntynyt Jeesus Kristus Nasaretilainen, vaan todellinen ihmeotus, jolla ja kaltaisillaan voidaan kusettaa Suomen kansaa. 

Eräs helsinkiläinen sirppi- ja vasaraperinteen kansakunnallisten valheiden ylläpitäjä eli stalinistinen kullinaama: Sinua on estetty seuraamasta käyttäjää @MiskaRantanen ja näkemästä käyttäjän @MiskaRantanen twiittejä. 


Lue lisää googlaten kansakuntaamme mädättävästä jutkumafian sanomakonsernista mikä on puhdasta kommunismi- / stalininismi- / mokutus-/ islammätää täynnä.

Seppo Lehto #superhumoristi, eikä mikään ahdaskalloinen komuloinen, kuten liian moni keskuudessamme. Matuinvaasio tuotteineen kotimatkalle mahdollisiman pikaisesti kuten roskat roskiin. Kiitos.

------------------------------
https://superhumoristi.blogspot.fi/
------------------------

1 kommentti:

  1. Seppo Lehto nauttii konjakkia jäätelöä vaatien matuinvaasio ulos 1.4.2018 https://youtu.be/9mhY5xwA5gs käyttäjältä Seppo Lehdon valkoisia ajatuksia valkoisen lumen ja valkoisen jäätelön ääreltä neekerinmustan pääsiäissuklaan ja neekerinmustan kahvin ääreltä
    http://superhumoristi.blogspot.fi

    VastaaPoista