tiistai 12. helmikuuta 2019

Seppo Lehto ja lukuisa joukko muita ovat ehdolla ja käytettävissä niin paikallis- kuin valtakunnantasoilla korvaamaan suvakkihuorat / suvakkivitut (kyrväkkeet) mädättämästä kansaamme ns päätöksenteossa

Rakas Suomen kansa ja äänestäjät yhteen ääneen sanokaamme: Ei mustalle tulevaisuudelle ja islamille!

Hallitus ja oikeushallinto ovat kansanmurhamme asialla:

Tukekaa perinteisten poliittisten pukuneekerien sijaan oikeita suomalaisia suomalaisin tavoittein!
https://seppo-lehto-eduskuntavaaliehdokas.blogspot.com

Kansallismielisiä valtaan eri vaalipiireissä, ei mitään paskaa lautaseltaan lapiovia suvakkihoroja, jotka täyttävät maamme toiseudella toteuttaen väestönvaihdoilla kansanmurhaamme.

Huippuosaaja moniosaaja tamperelainen Seppo Lehto ja lukuisa joukko muita ovat ehdolla ja käytettävissä niin paikallis- kuin valtakunnantasoilla korvaamaan suvakkihuorat / suvakkivitut (kyrväkkeet) mädättämästä kansaamme ns päätöksenteossa, kansamme sielun, mielen ja kehon paratamiseksi ennalleen.

Islamin ja "rajat / raajat auki" maahanmuuton vastustaja Seppo Lehto eduskuntaan kansanedustajaksi 2019 tai jopa europarlamenttiin takaamaan eurooppalaisten kansojen perusoikeuksia omaan maahansa.

Osoittakaa tukevanne itseänne, ei mustaa tulevaisuutta ja islamin inhaa pedofiliaa eli lapsimorsiankulttia. Nouskaa vastarintaan. 
https://eduskuntavaaliehdokas-Tampere.blogspot.com
Parhaiten postit perille sähköpostilla:
Vapaussoturi@gmail.com



Kulttuurimme ja väestömme pelastaja mustalta tulevaisuudelta Seppo Lehto vastaa kun vain kerkiää ;) aina kun mahdolllista. Muistakaa välttää mustaa tulevaisuutta: 
https://musta-tulevaisuus.blogspot.com




-----------------------------
https://superhumoristi.blogspot.com/
-----------------------------------------------------


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti